Verpleging

Wat kunnen we voor u betekenen ?

Als de zorgvraag dat nodig maakt, levert People Care ook verpleging in de thuissituatie. Bij deze vorm van thuiszorg hoort onder andere de verzorging van wonden en het geven van injecties. Alle verpleegkundigen die voor People Care werken zijn daartoe bevoegd. Ook volgen zij regelmatig cursussen om bekwaam te blijven en u de best mogelijke zorg te bieden.

U bent op zoek naar verpleging thuis ?

Bij People Care wordt alle hulp door dezelfde zorgverlener geboden. Onze hulpverleners helpen u dan ook graag alle voorkomende hulp zoals persoonlijke verzorging en huishoudelijke hulp te bieden. Hierdoor ontstaat rust en continuïteit in de zorgverlening. Deze werkwijze geeft onze zorgverleners veel voldoening. Zij hebben de tijd en daardoor volledige aandacht voor u.

Thuiszorg aanvragen

People Care is een zorgorganisatie en 24 uur per dag bereikbaar voor iedereen met een (acute) zorgvraag. Wilt u meer weten over een verzorgende of verpleegster aan huis? Of heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel niet en neem contact op.