Over People Care

Over ons

Wij van People Care bieden de diensten ambulante- en individuele begeleiding, verpleging en persoonlijke verzorging aan.

Missie

People Care stelt de cliënt centraal en werkt, zoveel mogelijk op maat. Daarnaast wordt de hulp naar gelang de behoefte afgestemd in frequentie en intensiteit. Het uiteindelijke doel van de begeleiding is zodanig aansluiten bij de cliënt, zodat deze weer in zijn eigen kracht wordt gezet. 

people-care-logo-vertical

Visie

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen wensen en behoeften. De zorg en ondersteuning van People Care sluit hier zoveel mogelijk bij aan. People Care is er voor jong en oud, voor mensen met een lichamelijke beperking en/of een verstandelijke beperking, bij (vermoedens van) psychiatrische problemen en somatische klachten.

Daarnaast biedt People Care ambulante begeleiding en behandeling op maat aan kinderen, jongeren, volwassenen en hun gezin en netwerk bij opvoedings- en ontwikkelingsstagnaties. Dit doen wij in samenwerking met andere lokale partijen.

Zorg die bij u past

People Care levert graag zorg, maar we willen ook dat u als cliënt onafhankelijk blijft van ons. Het gevoel van autonomie proberen wij zoveel mogelijk te stimuleren, maar mochten bepaalde taken niet meer lukken, dan nemen wij die direct van u over. U beslist zelf en eventueel samen met partner, familie of mantelzorgers over wat voor u belangrijk is. People Care houdt rekening met uw persoonlijke situatie en wensen. Wij geloven in deze aanpak en stemmen daar het persoonlijke plan op af. Zo biedt People Care de zorg die bij ú past.
Wilt u weten welke mogelijkheden People Care u kan bieden? Of vult u hier het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons trouwens ook altijd mailen.