Individuele begeleiding

Wat is individuele begeleiding?

Soms is er niet zozeer zorg nodig, als wel een luisterend oor en een steuntje in de rug. In die gevallen kan People Care ondersteunende of activerende begeleiding bieden.

Afbeelding2PCZ

Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze individuele begeleiding kan variëren van gezelschap houden, samen boodschappen halen, klusjes doen of samen op pad gaan naar iets leuks. Deze vorm van ondersteuning kan een uitkomst zijn voor mensen die niet zo makkelijk meer zelfstandig iets ondernemen of moeite hebben om structuur in hun leven te houden.

Bent u opzoek naar individuele begeleiding thuis of dagbesteding?

Naast individuele begeleiding biedt People Care ook dagbesteding voor mensen met problematieken aan. Begeleiding thuis of dagbesteding wordt ook met regelmaat ingezet ter ontlasting. Bij individuele begeleiding helpt de begeleider de mantelzorger bijvoorbeeld met het plannen en verdelen van taken.

Zorg aanvragen

People Care is voor iedereen bereikbaar met een zorgvraag. Dus ook in het geval van dringende zaken ook ‘s avonds en in het weekend. Heeft u vragen over ons zorgaanbod? Bent u geïnteresseerd? Aarzel niet en neem contact op.